Aperçu
Ce qui vous attend
Lieu de rendez-vous
Avis
Poser une question
Concerts et Opéras

A Bowie Celebration

Durée: Flexible
Bon électronique accepté
Ce qui vous attend

Toen David Bowie in 2016 overleed liet hij een ongelofelijk repertoire aan tijdloze classics na. Hits als Rebel Rebel, Heroes, Space Oddity, Let's Dance, en tientallen andere nummers staan voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift. Als geen ander slaagde Bowie erin om de (pop)cultuur rond hem vorm te geven en te kneden in een richting waar zijn tijdsgenoten zelfs nog niet aan durfden denken. David Bowie was een genie, visionair en een onnavolgbare muzikant die zijn gelijke niet kende. Hoog tijd dus voor een waardig eerbetoon!


Voor A Bowie Celebration staan een keur aan wereldartiesten, vrienden en mensen die lang met Bowie hebben samengespeeld samen in voor een show met nummers uit het imposante oeuvre van David Bowie. Mike Garson, de toetsenist met wie Bowie 35 jaar en zestien langspelers lang heeft samengewerkt leidt 'A Bowie Celebration’ in. Garson was Bowie’s langste en meest frequente bandlid. Ze traden o.a. samen op tijdens de eerste maar ook laatste concerten van Bowie. Live krijgt hij het gezelschap van onder anderen gitaristen Gerry Leonard (Reality tour) en Carmine Rojas (Let's Dance / Serious Moonlight Tour) en Bowie-bandleden Charlie Sexton (Glass Spider Tour), Kevin Armstrong (Tin Marchine tour, Outside tour), drummer Alan Childs (Glass Spider Tour), Corey Glover (bandlid Living Colour) en Mr Hudson. Dit ensemble multi-instrumentalisten van wereldklasse brengen een show met elementen die Bowie beïnvloed hebben en waarmee Bowie op zijn beurt de popcultuur, kunst en mode beïnvloedde.

Lire plus
Frais de service
Bonne nouvelle! Aucun frais supplémentaire n'est appliqué à cette réservation.
Conditions d'annulation
Malheureusement, en raison de la politique de notre partenaire, la réservation de ce produit ne peut être ni remboursée, changée ou annulée.

Ceci pourrait également vous plaire

€€

€€

€€

€€

€€
à partir de:
39
Désolé, il n'y a plus de place