Concerts et Opéras

Erik & Sanne

Durée: Flexible
Bon électronique accepté
Ce qui vous attend

“'k Wil je liefst meteen vergeten. Dit doet niemand mij nog aan…” Wie zong het niet luidkeels mee in de zomer van 1990? Wie kocht niet één van die vele, prachtige, met goud of platina bekroonde albums? Nog steeds houdt het Vlaamse publiek van Erik & Sanne.

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker Veel Te Mooi opnam. Al beslisten zij in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij achter de schermen aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven zij tekst en muziek voor haar twee albums. Erik deed bovendien de productie. Tot grote vreugde van de fans stond Sanne af en toe aan Maartjes zijde op het podium. Erik toerde met Roel Van Bambost en Hans de Booij onder de naam The Vintage club en bracht er zijn nummers uit de periode voor Veel Te Mooi. Sindsdien bleef het kriebelen om weer samen met Sanne op het podium te staan. 30 jaar Veel Te Mooi kon toch niet zomaar voorbijgaan. Vandaar deze theatershow.

Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers, maar ook mooie luisterliedjes. Zij worden begeleid door pianist Pieter Van Malderen, gitarist Filip Bruffaerts en het fantastische strijkkwartet Nome d’arte o.l.v. Wim Spaepen. Dochter Maartje Van Neygen zingt niet alleen een paar van haar eigen liedjes maar verrijkt ook nog de unieke samenzang van haar muzikale ouders. Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien.

Lire plus
Prestataire
France Billet
Frais de service
Bonne nouvelle! Aucun frais supplémentaire n'est appliqué à cette réservation.
Conditions d'annulation
Malheureusement, en raison de la politique de notre partenaire, la réservation de ce produit ne peut être ni remboursée, changée ou annulée.

Ceci pourrait également vous plaire

Attractions et monuments

Bienvenue à Plopsaqua La Panne, le tout premier parc aquatique de Plopsa, juste à côté de Plopsaland...

Attractions et monuments

Bumba, Maya l'Abeille et tous leurs amis sont impatients de vous accueillir à Plopsaland La Panne ! ...

Théâtre

Les Frères Taloche, après 25 ans de carrière, reviennent avec un tout nouveau spectacle «Mise à jour...

Concerts et Opéras

(FR)La fin d'année 1991 représente un moment tragique pour les fans de rock. Freddie MERCURY, l’un d...

Attractions et monuments

Aqualibi, un monde d’Aquasensations. Aqualibi est le parc aquatique qui regorge de plaisirs Aquasens...

Concerts et Opéras

(FR)Les Ardentes, le meilleur festival dédié au hip-hop et aux musique urbaines se tiendra à Liège (...