Concerts et Opéras

Sneeuwwitje

Durée: Flexible
Bon électronique accepté
Ce qui vous attend
SNEEUWWITJE
SPROOKJESBALLET VOOR KINDEREN VANAF 3 JAAR

Het eeuwenoude sprookje over de beeldschone prinses Sneeuwwitje en de zeven dwergen toveren we om tot een magisch dansspektakel. Klassiek ballet, theater, een BV als verteller, dansende diertjes en humor vormen samen een onvergetelijke ervaring voor het ganse gezin!

In een mix van theater en ballet neemt de verteller, die we later onthullen, jullie mee doorheen dit magische sprookje. Kom en beleef een betoverende namiddag met Sneeuwwitje en de zeven dwergen!

Met live symfonisch orkest
Doelgroep: voor kinderen vanaf 3 jaar
Duur: ongeveer één uur


SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND…

Het eeuwenoude sprookje van de gebroeders Grimm omgetoverd in een magisch dansspektakel.

De koningin heeft de wens om een dochtertje te krijgen met een huid zo wit als sneeuw, haren zo zwart als ebbenhout en lippen zo rood als bloed. Kort na de geboorte van dit dochtertje, Sneeuwwitje, sterft de koningin. De koning hertrouwt daarna en de stiefmoeder van Sneeuwwitje is een erg ijdele vrouw. Elke dag vraagt ze aan haar magische spiegel, “ spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het hele land?”. Waarop de spiegel antwoordt dat zij dat is. Wanneer sneeuwwitje 7 jaar oud is, is zij inmiddels veel knapper dan de stiefmoeder en de spiegel zegt dan ook dat zij 1000 x mooier is.

De koningin kan dit niet verdragen en wil Sneeuwwitje dood. Daarom beveelt ze de jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en haar daar te doden. Dat kan de jager niet over zijn hart krijgen en laat Sneeuwwitje ontsnappen. Hij neemt de lever en longen van een zwijn mee en vertelt dat het prinsesje dood is.

In het bos komt Sneeuwwitje bij een klein huisje, dat van de zeven dwergen. Hier eet en drinkt ze wat waarna ze in slaap valt. Als de dwergen thuiskomen zien ze Sneeuwwitje. Ze vinden haar zo mooi dat ze haar laten liggen. De volgende morgen stelt Sneeuwwitje zich voor aan de zeven dwergen, verteld wat er gebeurt is en ze mag blijven in ruil voor het doen van het huishouden.

Inmiddels heeft de koningin weer aan haar toverspiegel gevraagd wie de mooiste van het land is. De toverspiegel vertelt dat dit nog steeds Sneeuwwitje is en dat ze in het bos bij de zeven dwergen woont. De koningin verkleed zich als een oud vrouwtje en met een giftige appel brengt de stiefmoeder Sneeuwwitje in een magische diepe slaap, waaruit Sneeuwwitje alleen kan ontwaken wanneer iemand haar uit liefde kust. De dwergen denken dat Sneeuwwitje dood is en diepbedroefd leggen ze haar in een glazen kist.

Uiteindelijk komt er een prins langs die Sneeuwwitje kust, waarna ze weer wakker wordt. Sneeuwwitje trouwt met de prins en ze leven nog lang en gelukkig.

EEN PRODUCTIE VAN PRIMA DONNA EVENTS

Lire plus
Prestataire
France Billet
Frais de service
Bonne nouvelle! Aucun frais supplémentaire n'est appliqué à cette réservation.
Conditions d'annulation
Malheureusement, en raison de la politique de notre partenaire, la réservation de ce produit ne peut être ni remboursée, changée ou annulée.

Ceci pourrait également vous plaire

Croisières et Tours en Bateau

Découvrez Gand tout en voguant sur l'eau, une opportunité unique de visiter la ville.En partant du G...

Croisières et Tours en Bateau

Découvrez Gand tout en voguant sur l'eau, une occasion unique de visiter la ville tout en dégustant ...

Attractions et monuments

Bienvenue à Plopsaqua La Panne, le tout premier parc aquatique de Plopsa, juste à côté de Plopsaland...

Croisières et Tours en Bateau

Profitez d'une excursion guidée en bateau de 40 minutes à travers le magnifique centre-ville médiéva...

Attractions et monuments

Aqualibi, un monde d’Aquasensations. Aqualibi est le parc aquatique qui regorge de plaisirs Aquasens...

Concerts et Opéras

(FR)Les Ardentes, le meilleur festival dédié au hip-hop et aux musique urbaines se tiendra à Liège (...